pondelok 21. októbra 2013




Náramok „Collier“


Tento masívnejší, pozornosť pútajúci náramok, patrí medzi dôležité doplnky pre každú štýlovú ženu. Je perfektný sám o sebe, alebo skombinovaný s hodinkami či náramkami.
Inšpirovaný je dnes už legendárnym náramkom Collier de Chien, z dielne módneho impéria Hermès. Skôr ako trendom je symbolom nadčasovosti, preto je tak obľúbený po celom svete, zdobí nespočetné množstvo celebrít a jeho popularita je večná. 


Vo francúzštine Collier de Chien vlastne znamená „obojok“. Motívom na vznik mu bol opasok a vytvorili ho v roku 1940, špeciálne pre buldočka istého klienta. Tento štýl sa postupom času vyvinul a v súčasnej dobe sa objavuje taktiež na hodinkách, náramkoch, kabelkách či opaskoch.
Náramok „Collier“ si u nás môžete zakúpiť v zlatom, alebo striebornom prevedení a v rôznych farebných kombináciách, so zapínaním na cvoky, alebo nastaviteľným zámkom na uzavretie.


Móda sa mení, štýly prichádzajú a odchádzajú. To však neplatí pre tento klasický kúsok, ktorý obstojí v skúške času a nepochybne obohatí akýkoľvek outfit!
www.thesatorialist.com
www.iamsandrine.com
www.theblondesalad.com

www.xoxo-kiss.com
www.markdsikes.com
www.getjane.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára